Terug naar homepage

 

 

Wie zijn wij

  Wie zijn wij   Kantoor BelgiŽ en Nederland
  Hoe werken we   ArgentiniŽ en Chili

Anna in Chili in het natuurpark Torres del Paine. 

Anna in Chili in het natuurpark Torres del Paine. Kris aan de Iguazu watervallen aan de Braziliaanse kant. Kris in Ushuaia, het zuidelijkste stadje ter wereld.


Over ons
Reizen maken is een ambacht, elke reis is een uniek project met verschillende puzzelstukken.
Dit geldt zeker voor ArgentiniŽ en Chili, prachtige landen maar oh zo groot. De juiste afstanden inschatten, die ťne leuke excursie boeken, goede connectievluchten zoeken, uitgekiende routings maken, .. Met onze 15 jaar ervaring, kunnen we misschien ook voor jou een onvergetelijke reis samenstellen !

Wie ?
Naast enkele administratieve medewerkers, zijn dit de twee spilfiguren van Argentina Travel Center.

Anna Van Tendeloo
Anna (oprichter van Argentina Travel Center) aan het woord :ď Ik ben gebeten door ArgentiniŽ en Chili; landen met het vliegtuig in Buenos Aires voelt altijd een beetje als thuiskomenÖ mi Buenos Aires querido. ArgentiniŽ is letterlijk een half continent, er is zoveel te ontdekken en te beleven dat ťťn mensenleven niet volstaat.
Mijn persoonlijke favoriet is de Perito Moreno gletsjer in Calafate, de diepblauwe kleuren van eeuwenoud samengedrukt gletsjerijs blijven me elke keer weer verbazen.Ē

Kris Van der Donck
Kris ( reservations & marketing) aan het woord :ď ArgentiniŽ, wat een pracht van een land ! Reizen is in de eerste plaats leuke dingen doen : een babbeltje doen met de porteŮos, mate drinken met gauchos op een estancia, bovenop een gletsjer wandelen, paardrijden in de Pampas. Maar ArgentiniŽ is ook een dure bestemming, een goed uitgekiend programma is dan echt wel een pluspunt want je maakt zoín grote reis ook niet elke dag. Mijn persoonlijke favoriet zijn de watervallen van Iguazu : het bulderende water overal waar het oog reikt, de paradijselijke jungle, kortom de natuur op zín best.ď

Wens je een reisontwerp op maat, hoe gaat dit?
Je belt of mailt ons rechtstreeks of je contacteert je vertrouwde reisagent. Prijzen en aanbod zijn in beide gevallen identiek dezelfde. Heb je reeds een reisformule of reisschema in je hoofd, bezorg het ons of je reisagent. Indien niet reiken we je mogelijkheden aan.

Kantoor ter plaatse
We werken samen met correspondenten in ArgentiniŽ en Chili. Zij reserveren alle detailboekingen, doen alle betalingen en zijn 24h/24h bereikbaar tijdens jouw reis. Een goede back-up is geen overbodige luxe in ArgentiniŽ : de luchtvaartmaatschappijen zijn erom bekend om onverwacht te staken en uurwijzigingen door te voeren.
Op die manier kunnen wij ons in BelgiŽ en Nederland concentreren op het creatieve werk en blijft de papierwinkel binnen de perken.

Vaste dossierbeheerder
Eťn dossierbeheerder zal je verdere contactpersoon zijn. Om een detailvoorstel op te maken vragen we wel even wat tijd. In ons streven om kwaliteit aan te bieden vermijden we immers haastwerk. Gun ons enkele dagen, zeker na drukke reisbeurzen of piekperiodes. Loze leuzen als 'antwoord binnen de 24 uur' gaan onvermijdelijk ten koste van een deugdelijke inhoud. De dossierbeheerder zorgt voor afwerking van je reisdocumenten. Om foutloos te werken passeert alles nog eens langs onze Quality Control procedure: een derde persoon zal je hele dossier ťn alle reisdocumenten nog een keertje doornemen van A tot Z. Pas daarna gaan ze bij ons de deur uit.

Vergunningen, verzekeringen en associaties

Vergunning 5071 Toerisme Vlaanderen
Argentina Travel Center, als afdeling van Aro-Travel bvba, heeft de vereiste vergunningen om reizen naar Zuid-Amerika te organiseren en te verkopen.

Garantiefonds Reizen
Argentina Travel Center, afdeling van Aro-Travel bvba, is verzekerd bij het Belgisch Garantiefonds Reizen. Dit betekent Belgische ťn Nederlandse klanten verzekerd zijn tegen financieel onvermogen, zodat je voorafbetalingen veilig zijn.Meer info op www.fgf.be

VVR

Argentina Travel Center is lid van de VVR, de Vlaamse Vereniging Reisbureauís (equivalent ANVR)

Geschillencommissie Reizen
Argentina Travel Center aanvaardt de uitspraken ingeval van geschil, van de Geschillencommissie Reizen


 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.