Terug naar homepage

 

 

Vluchten

  Nachtvluchten   Binnenlandse vluchten
  Jetlag 4 of 5 uur   Catch of the day

Internationale vluchten via Madrid met Iberia 

Internationale vluchten via Madrid met Iberia Aerolineas Argentinas voor binnenlandse vluchten Uitgebreid netwerk van regionale vluchten met LAN

Vliegen
Naar Argentinië vliegen is een heel eind.…in totaal moet je toch wel een 14 uur vliegen. Er is een  tijdsverschil van 4 ŕ 5 uur: in de zomer is het 5u vroeger dan bij ons en in de winter 4u. Je hebt de keuze uit dagvluchten of nachtvluchten.
Buenos Aires heeft twee luchthavens : de internationale luchthaven Ezeiza en de binnenlandse luchthaven Aeroparque. Vergis je niet van luchthaven, want je kan op een rit van 45min rekenen. Er is een waaier aan luchtvaartmaatschappijen waar je uit kan kiezen : Iberia, British Airways, Lufthansa, KLM, … Een belangrijke tip : het kan goedkoper zijn om je binnenlandse vluchten te reserveren samen met je internationale vluchten. Een zogenaamde airpas is ook mogelijk vanaf minimum 3 binnenlandse vluchten. Wil je graag meer informatie of vrijblijvend een prijs ontvangen? Stuur ons even een mailtje naar flights@argentinie.net.

Optievluchten of Catch of The Day promoties
We werken op twee manieren : catch of the day vluchten ofwel optievluchten. Wat is het verschil ? De catch of the day promotie is de goedkoopste vlucht op dat ogenblik boekbaar en dient onmiddellijk te worden betaald (binnen de 3 dagen). Annulatiekosten zijn vanaf dan 100%. Supersnelle beslissers kunnen zo hun voordeel doen: je koopt bijgevolg eerst de vliegtickets aan en betaalt ze. Pas dan start je met het landarrangement.
Wil je toch liever wat bedenktijd? Dan zijn de optievluchten meer jouw ding : we kunnen de prijs enkele weken garanderen (opgelet, luchthaventaksen kunnen wel veranderen). Afhankelijk van het seizoen zullen we meestal toch na reserevatie van het hele dossier de vluchten dienen uit te schrijven.

Vluchtklassen
De normale vluchtklasse is ‘Economy’. De volwaardige lijnvluchten in de deze vliegtuigen zijn absoluut niet te vergelijken met de ‘Sardiencharters’ naar de zon.
‘Business’ vliegen op lange afstand is een zaligheid: meestal flatbeds waar je echt languit kan liggen, pure luxe en verwennerij, die reeds begint tijdens de wachttijd in de business lounge. Het prijskaartje loopt al gauw op tot 3 ŕ 5 keer de Economy-prijs.
British Airways heeft een tussenklasse: de 'World Traveller Plus'. Je betaalt ongeveer het dubbele van een economy, en geniet van ruimere seats met extra beenruimte (maar geen flatbed) in een aparte kleine cabine met max.6 rijen stoelen.Bediening en maaltijden zijn dezelfde als in Economy klasse.

Aan boord
Na het aperitiefje krijg je een plateau aangeboden met voorgerecht, warme hoofdschotel en nagerecht. Uiteraard inclusief een wijn naar keuze, met koffie of thee als afsluiter. Koptelefoon, sokjes, kussentje, ooglapjes zorgen voor het nodige comfort.. Nog voor je landt geniet je van een warm of koud ontbijt naar keuze. Voor al dit extra comfort betaal je geen eurocent extra.


 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.