Terug naar homepage

 

 

Klanten aan het woord

We zijn altijd benieuwd hoe jullie de reis naar ArgentiniŽ of Chili hebben ervaren. Email ons gerust jullie opmerkingen en evaluaties.

Onze reis in ArgentiniŽ is reuze meegevallen.Elke dag was er iets nieuws te beleven: Buenos Aires als grootstad met citytour en eigen ontdekkingstocht; Misiones met ziijn jezuÔtenverleden, zijn unieke watervallen, de estancia Las Mercedes en de eco-lodge Yacutinga; Salta als stad en ook met zijn grandioze natuur in de directe omgeving.
Bedankt in ieder geval voor het mooie programma dat u hebt uitgestippeld!
Mevr Asselberghs

Anna,
Terug uit ArgentiniŽ met niets dan lof over het land, zijn bevolking, en niet te vergeten de uitstekende organisatie van Argentina Travel Center. Een immens land met een veelvoud aan bezienswaardigheden en grote variatie, van de wereldstad Buenos Aires naar het boeiende PatagoniŽ met zijn dieren en gletsjers en tot het einde van de wereld in UshuaÔa. Het warme, zonnige Salta kunnen we niet vergeten: 29įC eind november alsook de wijnstad Cafayate en de Quebradada de Humahuaca. Een reis naar ArgentiniŽ is zeker niet goedkoop maar het loont de moeite te sparen om deze trip naar Zuidamerika te maken en een onvergetelijke herinnering te bewaren.Mevr Blomme

Bedankt voor de zorgen en de prachtige reis naar ArgentiniŽ!
De walvissen waren geweldig! Een ongelooflijke ervaring.  De trekking in UshuaÔa was zeer de moeite ondanks het mindere Engels van de gids; de natuur spreekt daar voor zich, toffe kanotocht ook.  De trekking op de Perito Moreno gletsjer was geweldig! Een echte ervaring.  Geweldige stiptheid van de organisatie in het algemeen.  Overal stond er iemand klaar om ons op te vangen. Kennis van het Spaans is wel een enorm pluspunt voor contacten met de bevolking.
Mr Verbeeck ( huwelijksreis)


 

 

Facebook

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2018 Argentina Travel Center - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.